Status #14629

Netanyahu moli Obamu: Ne dopusti da Putin objavi istinu o [...]


Ljubljana, Ljubljana
via ESG - Slovenia - Ljubljana

Netanyahu moli Obamu: Ne dopusti da Putin objavi istinu o Nibiru

19. srpnja 2016.

(Before It’s News)

Kao što smo ranije izvijestili, napetosti između SAD-a i Rusije ostaju visoke nakon što je Vladimir Putin dao ultimatum telefonom Baracku Obami : “Reci ti svijetu o Nibiru, ili ću ja.” Za potpuno razumijevanje situacije, pročitajte naš ranije objavljene članke: Putin Warns Obama: Tell The World About Nibiru or I Will (Reci svijetu o Nibiru, ili ću ja), White House Dispute Over Nibiru Disclosure (Rasprava u Bijeloj kući o razotkrivanju Nibiru), Superpowers Nibiru Dispute Nearly Sparks Nuclear War ( Rasprava supersila oko Nibiru gotovo da je potaknula nuklearni rat), Putin Not Bluffing About Nibiru Disclosure (Putin ne blefira o razotkrivanju Nibiru) i White House Nibiru Envoy Arrives in Moscow (izaslanik Bijele kuće za Nibiru doputovao u Moskvu). Ovi članci postavljaju temelje opasne situacije s kojom se čovječanstvo suočava, koliko znamo.

Sada, novi igrač je ušao u igru. Sinoć, predsjednik SAD-a Barack Obama primio je hitan telefonski poziv od izraelskog premijera Benjamina “Bibija” Netanyahua, prema tipično pouzdanim izvorima, poticao je predsjednika da spriječi Vladimira Putina da ne izađe u javnost s bilo kakvim znanjem o Nibiru. Razlozi za Netanyahuov iznenadni interes otvoreni su za spekulacije. Jesu li njegovi motivi dobronamjerni? Pokušava li on poštedjeti svoj narod da sazna za predstojeću propast?

Naš Washingtonski izvor otkrio je tamnu sjenu koja se nazire nad izraelskom vladom, uništavanjem informacije koja dokazuje da su Netanyahuovi motivi potaknuti mislima samoodržanja, a ne iz želje da zaštiti svoj narod ili sačuva živote Izraelaca. Netanyahu osobno nadgleda završnu fazu izgradnje dubokog podzemnog bunkera za preživljavanje. Ova struktura se nalazi na jugoistoku Izraela, blizu Ey En Yahhova, nekoliko kilometara od granice s Jordanom. Ovaj ultra tajni objekt, saznaje naš izvor, gradi se već nekoliko godina. Njemački, japanski i američki inženjeri pomogli su u projektiranju i izgradnji trideset kvadratnih kilometara superstrukture smještene ispod izraelskog krajolika.

U maloj zemlji poput Izraela, tajne je teško zadržati. Međutim, Netanyahu je prikrio izgradnju od znatiželjnih očiju; on je stvorio zaštitno područje kilometar široko oko gradilišta. Područje je zaštićeno električnom ogradom, senzorima pokreta, infracrvenom opremom za detekciju, a članovi izraelskih oružanih snaga patroliraju naoružani, s naređenjem da “pucaju da ubiju” svakog tko uđe u zaštićeno područje. Kako bi se prikrila prava priroda programa, izraelska vlada je postavila upozorenja da je područje ograničeno zbog Hamasovog granatiranja i raketiranja.

Dakle, ostaje pitanje zašto Netanyahu očajnički traži Putinovu šutnju o Nibiru? Zdrav razum sugerira da bi izraelskim građanima bilo drago da znaju da vlada djeluje u njihovo ime izgradnjom sigurnog mjesta za preživljavanje bijesa Nibirua. Prema našem izvoru, neće biti spasa za obične izraelske građane. Podzemni objekt, zajedno sa svim sadržajima suvremenog dnevnog boravka, izgrađen je isključivo za izraelski parlament, za ljude kao što su Netanyahu, Reuven Revlin, viši ešalon vojnog osoblja, i ljudi s profesionalnim vještinama potrebni za održavanje postojanja Izraela nakon što Nibiru prođe.

Izvor:

http://someonesbones.com/blog/…

Preveo: Fredi
http://svjetloradnici.com/2016…
Please login to make a comment

© 2014 - 2020 The Full Circle Project
The Full Circle Project is powered by Coeō © 2014 - 2020 Coeō (Matthew Dowle) | Designed and developed by Matthew Dowle | Coeō Terms and Conditions / Legal | Sitemap