Status #14979

Verslag van Onze Vooruitgang: De Hogere Rijken wensen jouw/jullie [...]


Hippolytushoef, Noord-Holland
via SotR - Netherlands - Noord Holland - Wieringen
Verslag van Onze Vooruitgang: De Hogere Rijken wensen jouw/jullie Verbinding
Jullie lichamen zijn nog steeds aan het proberen om een enorm groot bewustzijn in een piepkleine vorm vast te houden. Het kan pijnlijk, ongemakkelijk, uitputtend, stimulerend zijn … wat er ook nodig is om dit nieuwe niveau van Licht in het Collectieve Bewustzijn te verankeren. Dit is waarom zoveel voorbereiding gedaan werd om het lichaam te reinigen en op te waarderen en het te helpen in/naar de Kristallijnen transformatie. Houd je lichamelijke voertuig schoon en in beweging, stromend in/naar deze nieuwe stroom van Licht.
Denk eraan om verslag uit te brengen van alle effecten op je Hogere niveaus. De nachtelijke check-in met je Team en achterwaartse terugblik helpt met de aanpassingen in de droomstaat (dit heeft gedurende verscheidene jaren goed voor mij gewerkt, probeer het.) Een geheugensteuntje is, dat jullie individueel en als een collectief in de gaten gehouden worden. Klagen over de externe werkelijkheid of de inwendige symptomen vertragen het collectieve proces. Wij zijn compleet capabel voor deze evolutie, Geliefden. Als de belichaming en het contact voor velen intensiveren (of begint), kan de vermenging van energiegebieden ervoor zorgen dat het lichaam geëlektrificeerd, uit elkaar geblazen, gelukzalig, of niet-bestaand aanvoelt.
Sommigen voelen zich niet gehoord, geïsoleerd of alleen in deze reis. Laat deze noties van afscheiding achter je, geliefden. De nieuwe ervaring is vreemd voor de lagere niveaus (geest, ego, emoties). Zorg voor hen, train hen om geduldig te zijn met de transformatie. De Hogere Teams horen alles, geliefden. Al jullie emoties, gedachten en woorden gaan in/naar het collectieve uitsorteren van wie-wat-aan-kan, en wanneer. Dus als wij de volledige beschikbare versnelling met deze golven wensen, moeten wij Menselijke Meesters zijn - Nu. Dat is geen controlerende positie, het is er één van goedgunstigheid, mededogen en acceptatie van de rol van de Wegwijzer.
Zelfs met de intense inwendige hitte, de sensaties van geëlektrificeerd te zijn, de vagus zenuw activeringen (een artikel hierover komt spoedig), en de nieuwe klieren die zich ontwikkelen om deze overgang aan te kunnen, volharden wij in gratie. Schepper Ademhaling: Wij ademen vrede in en uit, om de diepe onrust die naar boven borrelt in de wereldwijde bevolking te balanceren.
Augustus: Neem de Inventaris op van de Gezondheid, het Lichtwerk, de Creativiteit
Onze derde golf begint al te arriveren. Een vibrationale overeenkomst zal duidelijker worden als de Hoge Vibratie Stam de frequenties van vrijheid verankert. Jullie hebben dit gedurende een tijdje bespeurt; de vrijheid, de voltooiing, het geleidelijke loslaten van de lagere werkelijkheid. En toch gaat jullie spirit door met uit te breiden in het lichamelijke voertuig. Vandaar de term *belichaming*. Laat het Licht binnen, laat het Hogere Zelf naar voren treden. Creëer net zoveel vrijheid als je kunt door routine; je zult in het moment moeten spelen met dit nieuwe niveau van Licht.
Het multidimensionale besef intensiveert in Augustus, samen met overzichtelijkheid, richting en creativiteit na de zuivering van de laatste golf. Gebruik wat je geleerd hebt, negeer niet de nieuwe richting. Velen van jullie zullen gaan verhuizen, reizen en rondtrekken om zich voor te bereiden op de golf van September. Gebruik het momentum van deze fase om verder te gaan en weg te treden van het oude Zelf. Je stapt weg van nochtans een ander niveau van de oude werkelijkheid. Weerstand kan depressie, verwarring en disharmonie in het lichaam brengen. Volg de begeleiding van het hogere Zelf; vertrouw je hart als het vermengt met de Gechristende staat van bewustzijn. Neem nota van, je meer zoals het Ware Zelf te voelen. Glimlach, haal adem, alles is goed.
De lagere vibratie is wat het is; laat het diens ervaring hebben. Wat er zich uitspeelt op het kleinere podium van de lagere werkelijkheid heeft geen impact op de overkoepelende missie van Ascentie. Er liggen vele verrassingen verderop voor de lagere werkelijkheid, alsook de hogere. Hoge Vibratie Stam, jullie weten wat er op het punt staat te ontvouwen. Vertrouw die innerlijke begeleiding met jullie persoonlijke reis. Blijf in dienstverlening aan Goddelijke Liefde. Neem deel aan creatieve, speelse, reinigende, gezonde activiteiten als de energieën in Augustus verschuiven. Vier de lichtere, heldere, gelukkigere plaats van het stralende hart.
Keerpunt: Augustus Huiswerk, September Verschuiving
Eenheid is de sleutel in het Eenheidsbewustzijn. Dat is van toepassing op je gedachten, energiegebieden en emoties, meer dan de fysieke omgevingen. De meesten van jullie zullen de ondersteuning en kameraadschap van anderen nodig zijn gedurende deze fase. De Woensdag Eenheid’ Meditaties zijn er voor jullie om je etherisch te verbinden met de Licht Stam en de Hoger Rijken. Wij verbinden ons op deze manier om vele redenen: Om het ware/nieuwe niveau van de Gechristende Vrede te ervaren, om onze collectieve kracht/macht te voelen, om het collectief en onszelf te genezen, om met de belichaming te helpen, om de vibratie van het Menselijke Hart Raster te verhogen, en om met elkaar te verbinden als wij onze zorgen afschudden over de fysieke locatie of de fysieke uitputting met het nieuwe niveau van Licht. Het is een hoogst ondersteunende activiteit; als je niet deelneemt, neem een kijkje naar waarom je het weerstaat om je met andere Lichtwerkers op deze manier te verbinden.
Aankomende Triggers
Er is veel aan het ontvouwen op het moment om de vibratie te verschuiven voordat de volgende golf binnenkomt. Het schijnt dat we een ruwe passage hadden met de tweede golf, wij zullen echter een veel hoger platform creëren om op te staan in Augustus. Wegwijzers, volg de persoonlijke richting voor locatie, uitlijningen en cocreaties. Veel van deze fase zal aanvoelen als een nieuwe golf van ontwaking - zelfs voor de Licht Stam - als het Hogere Zelf binnentreedt. Er is een beetje van reorganisatie, het geschuifel van locaties en plichten die zich presenteren. Schenk aandacht aan de nieuwe richting, wij richten op een zeer krachtige toevloed om de Mensheid in uitlijning te brengen met hun harten.
De Leeuwenpoort (8 Augustus) en 21 Augustus zijn onze collectieve triggers deze maand. De September golf begint rondom 9-11 September met de piek van de golf stromend naar 26-29 September. Dankbaarheid voor jullie uithoudingsvermogen, dierbare harten. Jullie worden waargenomen, jullie worden gekoesterd. Verwacht helderheid/luister, geliefden!

Vertaling: Cobie de Haan - http://denkmetjehart.blogspot.nl/…
http://www.sandrawalter.com/

Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.
Please login to make a comment

© 2014 - 2020 The Full Circle Project
The Full Circle Project is powered by Coeō © 2014 - 2020 Coeō (Matthew Dowle) | Designed and developed by Matthew Dowle | Coeō Terms and Conditions / Legal | Sitemap